Tuesday, February 3, 2009

Satana e aproape!

Satana e mult mai aproape decat credeti, iar prezenta lui e foarte subtila. Probabil mult mai subtila decat v-ati imagina. Nu... nu este prezent pe track-ul cu Led Zeppelin pe care, cel putin eu, il ascult la ora asta. Nici pe  Queen, Elvis, Beatles... nici macar pe vreun track de la Ozzy... cel putin nu daca sunteti in deplinatatea facultatilor mintale si nu v-ati apucat sa ascultati melodiile de la coada la cap. Chestia asta cu prezenta lu' Satan/Blezebub/Baphomet/Lucifer/Anticristu'/Scaraoschi/Dracu' in piese ascultate invers (apropo: cine mama naibii ar face asa ceva... si de ce?... ma refer aici la un om 100% normal) e rasuflata. Atat de rasuflata incat, biserica s-a gandit ca tre' sa ne aducem aminte ca dracu' chiar exista printre noi, si a gasit un nou element in care cica e prezent numarul lui.
Dragilor, tineti-va bine cu mainile de scaun/masa/pat (sau oriunde stati cand cititi aceste randuri), luati-va un butoi cu agheasma, vreo 4-5 cruci (sau doua foarte mari), spuneti-va rugaciunile si ciuliti urechile: Satana (sau, ma rog... numarul Satanei/Fiarei) exista in.... CODURILE DE BARE. Si nu chiar in orice cod de bare, ci in cele pe care cel mai probabil le aveti in preajma.

Asa ca...
  1. Dati foc la tot ce contine codul ala de bare, beti 4 ligheane cu aghiasma, faceti 20 de tururi ale bisericilor din orasul vostru (mergand numai in genunchi), faceti 3000 de matanii si dati 100 de acatiste, iar apoi incuiati-va in casa si apelati cu incredere la cel mai apropiat duhovnic cretin-ortodox pentru a vi se ierta o parte din pacate si pentru a nu arde complet in focul iadului si pentru a putea participa la tombola prilejuita de sfarsitul lumii, la care aveti sansa de a castiga prin tragere la sorti, un loc in Rai.
  2. sau
  3. Lasati naibii tampeniile si nu credeti toate rahaturile debitate de astia... pentru ca daca ar fi dupa biserica cretin-ortodoxa, Satana exista chiar si in materia ****** (deja incepuse sa nu miroasa a bine) a oamenilor care nu l-au vazut pe Domnu' (adica... daca nu mergeti cel putin de 100 de ori pe an la biserica si spuneti minim 10 rugaciuni de minim 3 ori pe zi... ati dat de Dracu')
Alegerea uneia dintre cele doua metode de mai sus, va apartine... in totalitate. Gata, eu plec, ma duc sa vanez dracusori... poate gasesc un cod de bare "castigator" (ca doar n-or fi ca la concursurile de la bere unde tre' sa cauti foarte mult dupa un amarat de premiu).



P.S.: Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare... sau nu.

0 comentarii: