Thursday, April 2, 2009

Pana la urma i s-a infundat si lui...

Azi-dimineata, cu surle si trambite, presa transmitea cum un jeg de om este saltat de la locuinta sa din Pipera. Ce ma intriga pe mine este felul in care politistii l-au lasat sa mearga la sectie cu masina proprie, si, mai mult, sa-l lase sa stea de vorba cu ziaristii prezenti la fata locului. Cu siguranta, daca ar fi fost un om obisnuit in locul personajului din imaginile urmatoare, "mascatii" l-ar fi urcat in duba, unde, probabil l-ar fi "fragezit" in drum spre sectie.


Later edit: Se pare ca pe acest jeg de om l-au ajuns blestemele multora, deoarece a fost retinut. Ramane de vazut cat timp va ramane dupa gratii, acolo unde ii este locul.

1 comentarii:

Raposatul said...

Ba, nu-l suport pe oier si doresc tuturor un _|_ sTOAIA cu ocazia asta, da' nu sunt de acord sa-l aresteze ca si-a facut dreptate. La o adica, si eu ii bateam pe hoti si-i retineam, si cred ca si tu ai fi facut la fel.

Arestarea lui aici le da de inteles hotilor ca pot sa actioneze in voie, ca singur daca-ti faci dreptate te salta si daca chemi militia oricum nu se intampla nimic.


Free ciobanu'!

:D