Wednesday, August 29, 2007

Screw Ze Universe

Asta par sa spuna cei care sunt alesi de natiune sa ii reprezinte interesele si sa se opuna incalzirii globale. Vorbele sunt pompoase, frumoase si suna bine, dar numai atat. E plina lumea de genul astea de oameni care se pricep numai sa latre, sa pupe-n fund si sa se bata cu pumnii in piept pentru realizari care nu le apartin; da, si, desigur sa promita si sa minta, fara nici cea mai mica urma de rusine. Mi-e lehamite sa-i vad. Toti croiti dupa aceleasi tipare, fie in costume nou-noute aranjate, calcate, ca "sa dea bine" in ochii celor care fie ca vor fie ca nu trebuie sa asculte aberatiile lor.

"Da domnilor, trebuie sa rezolvam problema incalzirii globale, sa eradicam sursele care contribuie la distrugerea planetei noastre mult iubite, Terra, casa noastra, singura planeta din sistemul solar pe care exista viata. Da! Trebuie sa o salvam, sa avem grija de ea! Trebuie sa salvam bietele animalute care sunt in primejdie, trebuie sa ocrotim speciile, trebuie sa avem grija de noi, oamenii, fiinte superioare, fara de care nu ar fi existat multe lucruri din ziua de azi!"
Fix praf in ochi. Doar vorbe goale. Nimic pus in practica. De fapt imaginea care o vedem in spatele acestor declaratii demagogice este una total opusa. Nici cel mai optimist om nu ar putea sa vada realitatea apropiata de ceea ce ne zic ei.

In spatele vorbelor lor se ascunde doar un "Screw Ze Planet, Screw Ze Universe, All for Us!!!"

0 comentarii: