Wednesday, November 14, 2007

Blogging sucks!

Eh da... blogging-ul e nașpa. E nașpa pentru că în ziua de azi e la modă să ai blog. E la modă să scrii (de multe ori) 'enșpe mii de post-uri pe zi, chiar dacă tu nu ai nimic de transmis, efectiv; contează că scrii, contează că se găsesc oameni care să (te) citească, că se găsesc oameni care să comenteze ce ai scris tu acolo...

Blogging-ul e nașpa pentru că un blog în ziua de azi trebuie să fie actualizat (cel puțin) zilnic... dar ce te faci când nu ai timp/chef/idei???

Blogging-ul e nașpa, pentru că, asemenea oricărui fenomen care a ajuns accesibil maselor, a deviat de la forma pe care a avut-o inițial (să vorbim chiar de o involuție în acest caz?).

Iar, în final...
3 motive pentru care NU sunt blogger:
  1. NU scriu un blog, doar îmi exprim din an în paște ideile (și nu am pretenția să le citească cineva; oricum, mulțumesc celor care mai citesc ce scriu)
  2. NU particip la diverse întruniri/dezbateri/concursuri (whatever) cu/între/despre bloggeri
  3. NU fac update-uri regulate la această pagină (voice of silence no more), așa cum face orice blogger care se respectă

1 comentarii:

Anonymous said...

Eu ţin un log selectiv al unei părţi foarte mici din viaţa mea. A comenta un blog doar pentru a primi un comment înapoi, jocuri de blog, advertisments, sunt porcării.

Şi studenţi la jurnalism (nu că asta nu ar fi o facultate la locul ei) care se dau experţi în Wordpress că ei l-au modat sunt jalnici...

Anonim pentru referinţa la Jurnalism, dar Andu probabil şi-a dat seama cine sunt.