Thursday, April 26, 2007

Diferente


In ultima vreme am tot primit pe messenger o multime de mass-uri cu tot felul de diferente: intre rockeri si manelisti, intre manelisti si clubberi, intre clubberi si rapperi, intre ase si poli si tot asa... ca unii sunt mai buni, ca ceilalti sunt si mai buni, ca unii au ceva ce altora le lipseste, ca unii sunt mai buni si alte aberatii de genul asta...

Pana la urma... NU SUNTEM TOTI OAMENI?

Chiar trebuie facute discriminari de genul asta? Chiar conteaza ca unii au plete si unii nu? Ca unii au masini "bengoase" si ca ceilalti merg pe jos sau cu RATB? Voi credeti ca astea sunt motive sa faci diferente intre oameni? Vreti sa ziceti ca rapperii au trei capete, in timp ce clubberii au un ochi in talpa si manelistii un nas in frunte? Sau, mai stii, aia de la Poli sunt niste aratari monstruoase cu ditamai capetele (vezi-doamne de la atata invatat) si le-au crescut gheare si ditamai burtile din cauza sedentarismului (datorat invatatului... yeah, right).

Toti suntem oameni! Mai bine sa nu mai facem discrimari intre X si Y si Z, intre a fi intr-un fel sau in altul... toti suntem oameni, si in fond... "de gustibus non discutabant" (sau cum adaptase un prieten de-al meu:"gusturile de ***** nu se discuta"). Asa ca, ganditi-va de doua ori innainte de a trimite mass-uri, ca, sa fim seriosi nu faceti nici o diferenta in gandirea oamenilor daca trimiteti mesaje discriminatoare. Fiecare cu gusturile lui in materie de muzica si nu numai. Deschideti ochii! Nu-si va schimba nimeni preferintele, doar asa ca unu' sau altu' zice ca nu e bine.

What matters most, is how you see yourself, and how do you feel!

2 comentarii:

Vlad Dogaru said...

Nu, va implor:

void trimite_mass(void)
{
int i;
start:
for (i=0; i<100; i++)
gandeste();
if (still_wanting())
goto start;

end:
assert(0);
send_the_damn_thing();
}

PS: If you can read and thoroughly understand the above, then you really need to get laid. If you also laughed at it, you are dysfunctional.

PS2: Nu, nu toti suntem la fel. Oricat incearca unii sa ne convinga, nu suntem toti la fel de oameni.

abogdan said...

Ok, Vlad... legat de primul PS: hmmm... mda...

Mai, eu zic doar ca suntem cu totii oameni, si gusturile nu se discuta