Thursday, July 17, 2008

Wordpress sucks

Am vrut sa incerc marea cu deshtu... si mi-am facut un blog pe wordpress... am postat oleaca pe el... pana cand m-am apucat de customizat... si am vazut cu stupoare ca trebuie sa platesti pt a-ti customiza oleaca css-ul... adica oamenii te lasa sa editezi... da' tre' sa platesti ca sa il uploadezi... so... this sucks big time... WB blogger.com :D



P.S.: Parca avea si Georgel un post asemanator...

4 comentarii:

Anonymous said...

mde, ideea e ca blogger e prost cand vine vorba de formatarea textului..in rest, customizezi pana iti vine rau..cel mai e greu e pana reusesti sa up-loadezi xmlu`, ca dup-aia totu` vine de la sine..

abogdan said...

Eh... o fi wordpress oleaca mai stralucit dpdv al formatarii textului... da' nici cu blogger nu mi-e rusine...

Si, apropo de xml, template-ul pe care-l vezi acum in fata provine dintr-un xml, pe care l-am uploadat foaaaarte usor.

Vlad Dogaru said...

Wordpress e free software si poti sa personalizezi orice la el. Site-ul pe care ti-ai facut blog trebuie sa isi scoata cumva parleala si de-asta cere bani pentru servicii "avansate". Ai putea instala Wordpress pe o masina proprie (stiu; nici eu nu am :P) si hack-ui la CSS oricat poftesti. Pentru mai multe informatii, compara wordpress.com cu wordpress.org.

Acum, desi 15 dolari ca sa schimbi o linie amarata in CSS mi se pare jaf la drumu' mare, wordpress.com ofera niste facilitati care altfel ar fi destul de greu de intretinut pentru noi, bloggarii "amatori" (integrarea cu LaTeX este preferata mea).

Anonymous said...

parerea mea, cel mai bine iti iei tu un domeniu, shpatziu de gazduire pe undeva si construiesti ca un gigi becali virtual, dupa pofta inimii