Thursday, June 28, 2007

Noaptea fara viata de noapte

Imi place sa ies in oras noaptea.
Imi place sa pierd noptile prin baruri si, spre ziua, pe la 4-5 sa plec la plimbare pe strazi si sa merg si sa merg, fara o destinatie precisa. E frumos, mai ales acum, vara cand nu iti vine sa iesi afara in soare, pentru ca esti pur si simplu sufocat de caldura; noaptea e cu totul altfel, strazile sunt pustii, zapuseala din timpul zilei dispare si totul este fain.
Nu stiu cine zice ca Bucurestiul nu doarme niciodata. Doarme... adanc. Dupa ora 12 noaptea, lumea incepe sa dispara foarte repede de strazi. Mai ales in centru. Acolo nu mai raman decat pestii de pe Magheru si "fetitele" lor, machiate si imbracate ca niste... curve. A... da, si cativa motociclisti care se bucura de traficul mult mai detensionat decat in restul zilei, si bineinteles cei care vor sa agate curvele, atragand atentia cu masinile lor aduse din Germania pe bani putini.
In rest... NIMIC. Localuri care se inchid dupa 3, lume prea grabita sa ajunga acasa, si strazi pustii... dar mie si prietenilor mei ne place. Asta e tot farmecul. Sa simti ca toata lumea e a ta, to feel like the ruler of the world, king of shadow, u.s.w. ca deja am inceput sa bat campii...
Noapte buna!

0 comentarii: